Mar 18, 2012

Blog Kecintaan Alaf Ini





Assalamualaikum. Syukur saya masih bernafas saat ini. Sihat semua? dah lama tak update blog, tutup muka 2 saat,oke dah. Entry pembukaan dengan senyuman dari saya 3 saat,oke dah.



Why so lazy nak update belog hah? macam dah kena sawan tahap kritikal bila buka dashboard, rasa cepat-cepat nak tutup sebab malas nak update,why so lazy..why so lazy? -__-" sebenarnya saya banyak habiskan masa di Twitter sejak akhir-akhir ni, korang ada twitter? Jangan lupa follow dan tweet saya sekali,sekian promot dari saya. m_m

Tahu tak lama untuk saya ambil feel suam suam suku untuk update belog ni, kena stalk artis lecun melecun dekat Twitter dulu,kena tweet dengan Alif Aziz dulu 60 saat,kena layan lagu jiwang malabes biar otak serta hati cair dulu bak jelly,baru ada feel untuk update blog,teruk kan saya? teruk kan? oke shadapp. m_m

Selama ni perut saya sentiasa gegar tahap maksima sebab teruja baca blog kecintaan hati. Gelak sorang-sorang sehingga gegar paru-paru,malabesss..yeah saya adalah silent reader belog anda,tepuk tangan dua saat.oke dah. Nak tahu ciri-ciri blog kecintaan hati saya? Sebenarnya banyak, tak terkata,cehh puii
  • ada gambar kartun omei omei
  • lawak,sengal serta senget bila membaca
  • so kalerfull
  • entry berkisarkan kecantikan
  • photoshoot
  • santai,ayat tak skema
Blog korang ada ciri-ciri diatas?kalao ada even 0.00011% tu maknanya saya selalu jadi silent reader blog korang laa..yeaayy happy tak?*tepuk tangan 1 saat* ekceli saya paling suka baca entry yang ada gambar kartun,ada dialog lawak dan kongsi pelbagai celitaa..kalao baca sah-sah tak sabar tunggu entry seterusnya..kalao tak percaya korang boleh follow belog kecintaan hati saya minggu ini..santai,rilex dan cool bila berada dalam belog diorang..

Tempat pertama jatuh kepada
*drum roll*
|
|
|
|
v



Belog kak Ain Zulaikha omei lagi kiut


Tempat kedua tergolek kepada
*drum roll*
|
|
|
|
v


Belog Tengku Puteri


Tempat ketiga mengesot kepada
*drum roll*
|
|
|
|
v
 

Belog Bapak aku ! eh silap belog aku laa


Tempat keempat terjunam kepada
*drum roll*
|
|
|
|
v


Belog Azmeer,wohoo :O

Jangan malu untuk terjah dan bersantai blog-blog diatas tu ye,semua best dan santai..rilex je kalao baca macam baca komik gitu,tapi ni edisi belog punyaa m_m now dah faham citarasa belog kecintaan saya? ekceli banyak lagi blog lain yang saya nak kongsi tapi next time lah,hehe..ade yang nak saya promot blog korang? boleh sila emelkan kepada yanatolongpromote@yahoo.com. Ya Allah saya tipu je,jangan pergi hantar emel betul-betul lak nanti,shadapp.

p/s : ekceli akhir bulan ni nak buat contest dan giveaway,ada yang nak sponsor hadiah? nanti boleh PM dekat facebook ya,banyak manfaat yang korang boleh nanti..terimakasih daun keladi.







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

Feza said...

blog saya tak nak singgah ke? hehe

Syuhada said...

Ok2...terus nk g folo.hkhikhikhik

| NURUASHIA | said...

ohooo..bestnyee ade org tlg review blog...

Ahmad Desrayen said...

Subhanallah..
Alangke bagus blog ini ye, saye senang nak komen disini, salam kenal je dari jeme indon ^_^

http://onepiece-ever.blogspot.com/

saya said...

hye yana,thanks follow i kat twitter :)

nak tercalon jugokkk :)

Shafina Sofian said...

Kita stalk blog kak yana tak kena pulak ngeh

luqman zakaria said...

tak pernah tau pon blog2 nih! thnx sharing..nak g singgah nih~hehe

NoRfArAhiN said...

waa.ni yg nak singgah ni! :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe ada snow la template bru ni..

AmirahSM said...

belog sume tu mmg best! =)

EG said...

Blog Bapak Aku Bukan Blog Bapak Kau memang best. Hahahahaha.

Rafflesia™ said...

syieda pun suke blog ain... die sgt chumel + cartoon2 die...-.-

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)