Mar 6, 2012

Photoshoot (Potraiture III)




Assalamualaikum, sihat semua bloggers and readers? Dah lama kan saya tak update entry tentang photoshoot, sebab ade yang pernah tanya takde buat photoshoot dah ke,errr ekceli dengan segan silunya nak cakap saya bukanlah model,aduyaii..hanya pemosing ala-ala buat muka kiut depan kamera je hakikatnya tak berapa nak kiut miut pon m_m stop merefekinggg. 


2 hari lepas saya diajak fotografer hebakk UMP, Kamal untuk shoot disekitar Gambang, katanya nak try guna elemen baru, shoot di kawasan bangunan..okei tepi jalan pekan Gambang tu memang banyak bangunan ekceli, style and ala-ala vintage seposen dua -__-" vintage lah sangat.hihi..then kitorang moved to another site, ermm tempat tu lawa lah jugak sebab ada banyak lalang kan..so kena slumber kan diri masuk dalam semak sambil tarik dress..ceh ala-ala cinderella lah konon -__-" 


Thanks also to Najib, Redzuan Azis dan Kak Farra sebab join and jayakan shoot kali ni..fun sangat oke..jom la tengok hasil fotografi si Kamal ni..hebakk weh hebakkkk sangat m_m











































ni gambar spesel dari seniorku si Najib, thanks Najib yaa \(^_^)/




Dan ni satu gambar ni pula hasil kerja seniorku juga, Redzuan Azis..saje curik-curik gambar dari Wan, m_m,ekceli suka sangat-sangat gambar ni,tak tahu nape..huk -__-"


Oke tak? hehe..sorry kalao gambar tak nampak cantik dalam blog ni sebab wide untuk entry tak berapa nak besar, so erm halal jelah eh? hehe m_m So ade sesiapa yang berminat nak berphotoshoot dengan fotografer hebakk ni tak? Korang boleh tempah untuk sebarang majlis laa..just contact Kamal dekat sini ye



Selain tu korang boleh tengok album2 photoshoot saya yang lain di sidebar ye..thanks for reading, hope enjoy and happy always..LOVE XOXO

p/s : nak tengok gambar dengan kualiti lagi cantik sile rujuk di blog Kamal ye
Jangan lupe untuk LIKE jika suka entry ni :)






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

Aiya Hassan said...

cantik dik ;)

Adib Amin said...

MELETOP !!

Fiq Fikri said...

okeey cantik dan cun huhuhu :D

Lyssa Faizureen said...

Waaaaa . Cunss lah sayang ^^v

Miss Kira said...

cantik.. ;)

sYiRa LoKMaN said...

cantiknyaaa ^_^

Rossy Brown. said...

Comel sangat :))

-Faridz- said...

sgtcumel

cira nd said...

jatuh hati kat gambar yang dekat lalang2 tuuuu... cantik sangatttttt

AMALINA YA'AKUB said...

hye awak jom join segmen first saya dan bff saya..

http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html

Hanif Idrus said...

Gambar dan orang nya amat cantik...!!!!

SAYA BUKAN SAMDOL said...

gambang yg kat area mana ye?

aimi said...

suke nye gambar gni =)

Misha Ieza said...

nice pic.. suka tgk lalang.. :)

sabrina rahim said...

comelnyer!! cantik..

Nadiaa Roslan said...

comel pic kat lalang tu . ada idea da lepas ni .

btw follow me :)
storyofnadiaa.blogspot.com

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)