Sep 18, 2012

Majlis Hari Raya UMP Kali ini



Assalamualaikum.

Hai semua. Straight to the point, UMP baru buat sambutan Hari Raya tau. Hehehe. Oke what,sebab masuk belajar pun last week. Feeling raya masih lagi terasa. Cuma tak dapat duit raya. Makan free saja. Oke apa.

Tapi yang best sambutan Hari Raya kali ni berbanding tahun-tahun sebelumnya disebabkan berpeluang makan banyak. Yeay,kelas habis awal. Pagi tu jam 8-10 pagi saya ada kelas Mandarin. Lepastu takde kelas sampai petang. Masuk kelas mandarin pun gelisah je sebab perut lapar. Tak sabar nak makan. Bau sate menusuk kalbu. Hehehe u____u



Cuba teka mana satu saya? cepat.. kalau betul kasi choki-choki satu. Hehehe.. "klu : Berbaju kurung"

Masa ni dah semangat nak ke jamuan hari raya. Haha. Maklumlah makan free. Rehat kejap dekat bustop sebab tunggu kawan sorang lagi. Seperti biasa, bergambar dulu. Jadi model bustop. K......


Mana saya? Hehe. Pakai baju kaler pink tu. Yang buat peace tu (Y)


Hai. Kami comel. Hahaha. Perah santan. Sekian.


Kami lagi.


Suka pula gambar ni.


Kami geng. 7 orang je dalam gambar ni. Sorang lagi takde. K..


Dah macam kumpulan nasyid pula. Hmmp Hmmp


Bergambar tiada henti. Tiada penat lelah. Itu kami

Dah penat bergambar. Maka berjalanlah kami ke tempat makan-makan tu. Mula melangkah masuk kawasan, dah bau sate. Sedap sangat oke. Jalan jauh. Dahaga amat. First sekali cari air. Yeay dapat air kelapa. Sedap gilaaaaaa oke. Tak tipu langsung. Lepastu cari makanan sikit.


Hai uolss :D


Nah, model air kelapa dan nasi impit. Haha :o


Selamat Hari Raya!


Sedapnya.. Tapi tak sempat makan yang ini :(


suasana dekat sini. Dah macam Jom Heboh dah -__-"


Semua berebut. Ehem


Menteri Besar Pahang pun datang tau :)


Orang bagi ucapan dekat depan. Kami bergambar dan makan dibelakang. Hehehe


Nice kan? :)


Penat dah nak senyum. K...


Ni sape makan ni.. Haha. Ni antara koleksi makanan kitorang kebas semalam. Bermula dengan air kelapa, cendol, nasi impit, mee goreng, laksa penang, lemang dan rendang, kek. Nasi lemak pun ada. Haha. Nasib baik tak amik nasi kerabu. Kalau tak...habislaa ketat baju ni -___- Ni pun kenyang sekejap je. Lepastu lapar balik.. Lahai...

Yang penting makan free. Eh?? Selamat Hari Raya semua ! :)




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

Mira Adzlia said...

wah...cumil sumenye...

Shazwani Ramly said...

best la ump ade sambutan raya yg meriah. kami pun ada :) heee. akak cantik.

Hanif Idrus said...

Bergambar...dan makan dan bergambar..bestnya!!!

Zatty Musyux said...

GIVEAWAY TERBARU ! LOMO CAMERA ? IPAD ? join sini cepat ! syarat mudah . baca dulu baru tahu

http://fatinkedingsecret.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-fatin-fitrah-dan-aina.html

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)