Aug 12, 2012

Kad Raya Tinggal Kenangan- UTUSAN MALAYSIA




Assalamualaikum

Minggu depan dah raya. Seronok? Puasa cukup? Cakap pasal raya mesti ada kaitan dengan KAD RAYA. Haaa..dekat sini siapa dapat kad raya banyak? Mesti seronok kan. Tapi zaman makin moden. Hantar ucapan raya melalui e-kad je. Dah tak seronok sangat macam dulu kala. Kan?

Amboi Yana kemain senyap-senyap masuk paper kan. Macam mana dapat masuk ni. Pung pang pung pang soalan bertalu-talu orang tanya semalam. Eheks. Sebenarnya 2 minggu lepas wartawan dari Utusan Malaysia, Kak Alyn. ade contact saya dekat facebook dan juga fanpage saya. Dia tanya camni

"Yana ada kumpul kad raya tak? Saya wartawan dari Utusan Malaysia nak isi ruangan S2 mengenai kad raya sempena nostalgia raya nanti la.....blablablabla.."

Lepas tu kami contact melalui fon dan aturkan interview dan shoot semua. Jurugambar tu datang rumah saya, baguskan? Hehehe u____u. Saya pun jadi malu. Sebab mama saya ada. Hahaha.


Ni lah muka depan Utusan Malaysia untuk ruangan S2 semalam. (11/8/2012). Tu semua gambar kad raya saya kumpul sejak berabad dulu kala. Jumlah hingga sekarang adalah dalam 159 keping kad. Hehehe. Jurugambar tu nampak teruja sangat tengok kad raya banyak-banyak. u___u



Kalau awak beli paper semalam. Boleh lah baca cerita saya tentang kad raya. (Y)


Ni siapa? Ni saya. Tak kenal? Oke fine. Hehehe.


Haa. tu haa muka saya dalam paper. Noob. Mama cakap muka saya nampak lain dalam paper. Sekali tengok memang tak cam. Mungkin lah. Macam-macam cerita saya kongsikan. Sebab kad raya ni sangat bermakna dan bagi seribu satu kenangan bagi mereka yang dapat. Bila kita baca balik. Kita akan rindu saat itu. Rindu kepada si pemberi. Dan rindu semua lah.

Terima kasih kepada sesiapa yang kasi kad raya dekat saya tahun ni. Tak sangka masih lagi dapat merasa kad raya pemberian kengkawan. Tahun ni saya dapat 15 keping kad raya. Korang? Hehehhee.
Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

diana said...

dapat 2 je..hehehh

khairul akmal bin azman said...

bestnye dapat masuk paper lagi!

luqman zakaria said...

banyak tuh 100 lebih! memang tepat lah wartawan tuh cari kamu..hehe

hamzah ian said...

wow.. dengan akak azlina utusan ke? hehe

Nizam Ijam said...

nak jugak masuk surat kaboooooooooo

hafiz hafizol said...

phewittt.... masuk sorat kabo tuh.. haha

iRa said...

banyaknya simpan kad raya. wahh. bagusnya.

sare ared said...

woaa.. nice nice

sharing is caring

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/08/trafic-exchange-up-trafic-blog-auto.html

Dania Eryati said...

wah bestnya dia masih simpan kad raya..

kaizen said...

perghhh mkin pemes laaa....

Hanif Idrus said...

Wah!! dah glamer dik oiii!!!..hahahah

Secrets of A Teenage Girl said...

seronoknya dpt masuk paper! ;)
masa dulu2 best kan dpt kad raya..skrg pakai sms or ekad je,xbrp sronok sgt. tp xpela, yg penting ada jugak dpt ucapan slmt hari raya tanda ingatan kwn2 pada kita kan ;)

Mard Ewan said...

Bestnyer dpt masuk paper tu...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

awk sgt hebat. saya kagum.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

nanti tahun ne bala2 kad raya nak

Naruha Atsuko said...

macm mana boleh masuk surat kabo nih?

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)