Aug 9, 2012

Candylicious.




Assalamualaikum

Selamat berpuasa untuk hari ke-17. Sekejap je kan. Persiapan raya mesti dah siap sedia semuanya kan. Mesti manis je nanti dihari raya. Sebut tentang manis, semua orang sukakan kemanisan. Betul tak? tak kisah lah cokelat manis ke, awek berwajah ayu lagi manis ke. Conclusionnya benda yang manis semua orang suka. End.

Hari ni oranglain sibuk kejar Baskin Robbins tapi saya nak kejar Candylicious. Mahu ikot? Jom!

Pernah dengar Candylicious? Dalam fikiran mesti terbayang sweet candy yang best best. Apa kata kita tawan deria rasa kita dengan kepelbagaian di Candylicious. Ada cokelat,gula-gula,manisan dan banyak lagi. Mana nak cari? Candylicious di Malaysia ni ada 2 iaitu dekat Suria KLCC dan juga One Utama. Dan sebenarnya ada lebih 5000 produk yang kita boleh dapati di Candylicious ni. Banyak gilaaa kan?




Ni depan pintu masuk ke Candylicious. Lawa kan. Siapa tengok mesti nak masuk. Trust me.



Pemandangan dalam Candylicious. Sangat menarik oke.




3 gambar dekat atas ni menempatkan Bulk Candy yang terdiri dari gula-gula, tapes dan juga cokelat. Ape yng best,kita boleh beli dalam aturan Pick & Mix.





Suka lolipop? Lollipops are for suckers. Nampak sedap belaka kan. Kalau makan semua ni dah sah satu hari je terus sakit gigi. Hahaha. 



Gelato Stick


Ais Krim Gelato


Garret Popcorn

AND
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V




This is for me. Thanks you friend alam maya sebab kasi saya yang ini. Sedap sangat. Sangat-sangat. :* walau tak pernah jumpa tapi awak baik. Lepas ni sape-sape nak pos hadiah dekat saya bagitau ye. Hahahaha.






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

13 comments:

nur amalina athman said...

tertarik dgn deco nye..:)

Faqihah Husni said...

fuyyoh!! Btw, cantik design blog akak yang terbaru ni ^^

kaizen said...

trun OU nnt sy blnjer...huhuhu

aisyah humaira (syah) said...

comel bekas candy yang awak dapat tuh :D nmpak best je tempat candy nie haishh teringat pulak rasenye nak mkn gule2 heee... papepon tempat dia mmg best colouring with many candy

Jane. P said...

oh my gosh sis.. mcm dunia candy je tu.. waaaa.. untung nye kalau saya dpt pergi sana makan gula2 puas2 haha lepas tu balik rumah sakit gigi lak.. adeh...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

pergh!! nak jugakkk..diaorg ade buat penghantaran pos tak??

Shereen Yahya said...

wahh . cantik nya . nak makan pun sayang . hehe

amalina husna said...

wuishh~ sehari x cukup nk round satu candylicious nie..

Mira Adzlia said...

seriously, deco kt dlm candylicious tsgtla cantik, mengujakan gitu....mse dier bru bukak kt klcc tu, cm jakun sekejap bila msuk..hehe

nabila azmi said...

syoknyeee...

Hanif Idrus said...

Mak aiii!!!!
satu kedai penuh gula-gula ...bestnya!!

nizatus syahida said...

wah,,banyaknye candy..mesti excited giler kalau dpt pegi sini..

Sop Nama Saya said...

wah! menarik!

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)