Aug 6, 2012

Ini blog baru


Assalamualaikum.  


 

Hai. Masih ingat diri ini? Ah sudah.. Jangan keluar lagi dari blog yang satu ini. Ye,ni blog saya. Masih menjadi blog hakmilik kepunyaan Yana. Cuma design diubah sedikit. Tiada lagi trademark "A Tangled Tale of Fairytale". Dah tukar kepada blog "Nuyuyana". Lebih matang lebih jelas. Hehehhe.


Kenapa diubah Nuyuyana? Sebab ini nama saya. Hahaha. Pelik? Taklah. Sedikit pun tak. Nurul Liyana menjadi Nuyuyana. Yes,ni nama panggilanku dirumah,kawan sekolah,sanak saudara dan ramai lagi. Cuma kau yang tak tahu. Hehehe.

Yang penting ada warna pink. Dah cukup sempurna bagi dahku. Siap. Komen kau?





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

19 comments:

sUke-sUki :D said...

awl nye update blog..ngee~ yg bru ni nmpak simple plus cute2 gitu =)

~MiZz Atie ZieYa~ said...

cantik sngt ...nama n theme blog..tuan empunya blog pun cntik jgk :)

dhia adawiyah said...

lawa ! cantik sangat design blog ni .. siapa yang design ???

piko ija said...

hehe.yang nie lagi cun.....

~didiey~ said...

kiut lah blog awk...edit2 sendiri ek?

Hanif Idrus said...

Cantik !!!!
berapa lam edit ini..mesti lama kan..

♥ Cik Zack ♥ said...

comel kot ! nuyuyana. hehehee =)

nuruashia said...

cantek laa header!
jeleshhhh ohhhh.. nk jugak boleh???
salam ramadhan kareem nuyuyana :)

buatbest said...

yep...header mmg terbaek la..

cun..!

buatbest said...

yep...header mmg terbaek la..

cun..!

Orked said...

semoga blog ini menjadi tempat penyebaran makluamat dan tips2x berguna...

*weh, skema x aku? hahaha..gud luck yana

Sha'fick said...

Erm... yg ni lg better dripada sblom ni.... nampak matang skit... ahaks

Semut Senyum said...

yana, serius yang ni lagi fresh,, sedap mata memandang.. blog nak raya ke ni? ehhee

kaizen said...

wahh!!! model... nk sain....

♥Mr.Petak♥ said...

Great Nuyuyana :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Omeyy nyaa blog nii:)))

zuhaida said...

cantik gila. suka warna blog ni sbb nampak tenang. blog pun simple. thumbs up! :D

anna_nana said...

santekk~~ :)

Jane. P said...

sama lah blog kita bertukar hehehe...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)