May 6, 2012

Sponsor bertambah untuk Random Giveaway By Yana.



Assalamualaikum.

Sihat-sihat belaka? Siang tadi saya dah lancarkan satu Random Giveaway untuk bloggers dan followers. Rasanya semua dah tahu.Eh ke ade yang belum tahu.Lepas ni kena selalu up to date yaa. Untuk giveaway kali ni.saya dapat sponsor tambahan dari Senorita Sista Closet. Hadiah ape? Baju yang cantik untuk TOP REFERRAL Giveaway saya.Boleh kan?


Bagi sesiapa yang belum Join Random Giveaway boleh taip entry laju-laju.Refer dekat SINI oke untuk join.



Macam mana nak menang? Awak kena selalu promote Giveaway ni.Tiap-tiap hari kalau rajin.Paling malas pun setiap jam.HEHE.Kidding.Buat sticky post atau share dekat facebook atau twitter.Atau jugak letak di sidebar blog masing-masing.Mana tahu rezeki untuk awak menang baju cantik kali ni kan?

Jangan lupa untuk LIKE page sponsor

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

nAj!hAh zAkAr!A said...

Saya dah like 2 page .

- senorita sista closet
- trendy collection

tade dah kan-3 ???

Wawa Rosli said...

tin2 pom join gak...huhu

yqnq ellyana said...

mari2 join semua :D

UNA budak BAEQ said...

HAI SELAMAT PAGI YANA

please email me at unarazy2390@gmail.com
i love to be one of the sponsor :)

alin said...

first time singgah sini.. salam kenal :)

http://alindanblog.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)