Apr 8, 2012

Dengar sini semua sekali



Assalamualaikum
dot dot dot
..................................................................................


sedar tak sedar dah habis cuti seminggu untuk midsem break..eh awalnya? ye semua kawan-kawan universiti lain baru nak holiday,happy holiday ebelibodi..serius jelesh tahap cipanzi -..- lepas ni kena gigihkan diri untuk belajar dan Final,yeay dah nak habis sem 4 dah pun kan,kejab je rasa masa berlalu..eh yana bila habis belajar? bertalu-talu soalan ni masuk celah telinga sebab ramai sangat tanya..jawapannya lagi 2 tahun ye,iye 2 tahun -..- 

cuti yang lepas memang saya rasa 1001% jadi anak mithali..HAHA..mithali lah sangat..my mom sakit,terlantar dekat hospital,kadang-kadang pergi jaga dekat hospital,lepas tu kena urus rumah..ayah kerja,tugas hantar ambil adik di sekolah,yeah..semua saya kena buat..duduk rumah kemas rumah,basuh baju sidai lipat baju semua..Ya Allah penat sangat,masa tu rasa nak menitis air mata,ni ke kerja my mom tiap-tiap hari..nak kena sedia makan untuk adik-adik dan ayah,nasib baik pandai la jugak masak sikit-sikit,kalao tak nak bagi makan ape lah kan dekat orang di rumah.

first time saya jejak kaki di Terengganu,mom orang pertama saya jumpe dan cium tangan,Ya Allah pucat sangat,muka pun dah lain sebab sakit teruk sangat. kebetulan saya cuti,bolehlah jaga my mom dan rumah..masa tu saya macam nekad je dah taknak datang belajar,tak sanggup tengok mom sakit camtu,sedih sangat,Tuhan je tahu perasaan tu..hurm,tapi ayah suruh saya sabar,pergi je belajar,jangan susah hati hal dirumah..mungkin berkat doa mom dah sembuh,setelah berubat dengan ustaz yang lebih pakar..kena buatan orang? Wallahua'lam..sekarang dah beransur pulih,thanks Ya Allah

................................................................................

Bila saya jejak kaki di Pahang,rase sebak angat-angat tau.. -..- ish macam budak kecik je nak sebak bagai,huewhuew..rindu dekat pameli lah katakan,baru beberapa saat berpisah,LOL..semalam check inbox,mak aiii ramainya tanya pasal tudung bawal..maaf ebelibodi,kite tak online pun masa cuti hari tu,tade masa nak check inbox..so lepas ni sape-sape nak order tudung bawal dialu-alukan yaa..bisnes semakin maju,thanks God


hey hey perasan tak gambar saya dekat atas tu..ada nampak sesuatu tak? hewhew T.T

sebenarnya saya ada buka bisnes baru tau,bisnes bawal bercorak..dah macam jenis tudung sekarang kan,tudung saya jual ni material yang lembut dan senang dibentuk,tidak terlalu nipis..ade yang berminat nak buat bisnes dengan saya tak? just PM me tau..saya bagi best price untuk harga borong..untung? sangat untung yaa sebenarnya..wee T.T next entry InsyaAllah saya akan upkan gambar tudung bawal ni,pelbagai jenis corak ada..just wait and waitttttt..............

okela,just short entry to share
semua yang baik datang dari Allah,yang buruk datang dari kelemahan diri saya sendiri,Assalamualaikum.






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

10 comments:

kaizen said...

tp sy berminat dgn spek tuh... hahahaha

*erm... nnt sy anta DM kt twitter about ur mom

Hanif Bloglist Blog said...

Semoga ibu cepat sembuh ...
wah!! dah jadi bussinesswoman!!

zainatul abu bakar said...

oh..sabar ek yana. moga ibu awak cepat sembuh :)

Ary ariasputera said...

wah... da makin maju nampaknyerrr...

lyaidma said...

http://lyana-edris.blogspot.com/2012/04/musim-contest-si-baju-merah.html
JOM JOIN :D

Ihsan Arifin said...

semuga semuanya baek baek aja.
kasih ibu bawa ke sorga :)

Rafflesia™ said...

saya tertarik dengan spek biru tu.. hihihi semoga success dalam business baru ni.. -.-


*semoga ibumu cepat sembuh..amin

shuraiya said...

semoga ibu awk cepat sembuh..
saya pun pernah alami pengalaman macam awak..alhamdulillah...ibu sy dah sembuh..doa banyak2 ye awak...:)

kaishin said...

moga mak sihat sokmo deh :D

Rose Khadijah said...

hai cik adik cumelll...
kunjungan berbalas dari akak ummirayyan..

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)