Apr 12, 2012

Bawal Bercorak :)




Hello dan assalamualaikum (:

seperti yg saya janjikan, dkt sini ada beberapa tudung bawal bercorak yg baru ! :D TAAAPII, harus diingatkan, setiap corak, hanya ada sehelai shj tau. siapa yg order awal dulu, dia dpt dulu (:

cepat cepat book tudung ! kain tudung ni sangaaatt nipis, dan selesa dan senang dibentuk (:

harga tudung : RM13 SHJ.













sesiapa yg berminat, boleh PM saya nama,tudung pilihan, alamat dgn phone number tau ,nanti saya akan mesej amaun harga sebenar yg perlu dibayar termasuk harga postage. 

boleh click gambar utk tengok dgn lebih jelas..ade banyak lagi tudung saya tak upload sini,nanti berat,so boleh refer selebihnya di page saya ya.tekan link dekat bawah ni untuk ke page



p/s: Tudung ni sangat femes ames sekarang,so sape cepat dye dapat yaa,semua warna cantik belaka,peace :)







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

Atiqaa Payung said...

model comel. haha

Cik Yatt said...

tringin gak nk adde 1.tp nnt2 la..hee

wan nurul hezrina said...

lawa jugak ek..skang glamer yang adijuma 3tone kaler..skang bawal dah kembali..

CIK YAYA'NA said...

cantek, cantek,

Nurul Akmal said...

canttiiikk..;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)