Jan 12, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan



Assalamualaikum.


Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)


Selamat bersegmen semua!





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah malam...selamat bersegmen dan semoga berjaya...Jalan-jalan cari kawan...

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Dhiah said...

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

Fizi Zaidi said...

bw dari segmen sally :)
segmen jalan-jalan cari kawan

msredcheesecake said...

hye...dr segmen yg sama...done follow

Pwincess Saraa said...

Dari segmen yang sama.

Nur Shafiq said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

unsecretostory said...

Datang dari segmen yang sama :)

Ade Arif said...

Singgah...dari segmen yang sama
Segmen jalan jalan cari kawan

Hana Jalil said...

singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

sha dhira said...

Salam. Shad datang sini dari segmen sama..Already Follow sini
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

HAJAR said...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman said...

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Nasz said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)