Jan 5, 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com




Assalamualaikum :')

Malam ni blogwalking sana sini sebab dah rindu sangat nak blogwalking macam dulukala, eheh. Okay, tadi terjumpa satu giveaway yang mampu tambat hati aku untuk join sekaki, bukan apa, hadiah handfone ni jarang orang nak bagi free tau. Mana tahu ada rezeki boleh tambah koleksi handfone seketul dua :')

 
(klik banner untuk join oke)

Dan inilah senarai hadiah yg Syuhada sediakan untuk contestant dia. yehuuu nak satu nak satu please.

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang





Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang



Menarik kan? Jangan tunggu lama lama sebab giveaway ni sampai akhir bulan ni je tau. Jangan lupa klik banner dekat atas tu oke. Babai :')




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

Elvy Nellysha said...

Good luck ! ^^

nice bog ..

yqnq ellyana said...

@Elvy Nellyshathank you dear :)

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan,
terima kasih sudi join.
wish you all the best :)

yqnq ellyana said...

@Syuhada Baharudinok thank you awak :')

Aminin said...

Salam kenal yer.. nak jerit sini..
mau cakap gud luck ok ^_^

yqnq ellyana said...

@Amininhye salam kenal jugak ^^ thank you so much

nur wanda Shuhada said...


Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)