Jun 8, 2013

(Promosi Hebat) Bawal Plain & Beauty Products





Assalamualaikum <3. Lamanyaaaaaaaaa tak update blog, paling last entry haritu bertarikh 29 April. Why meeeeee? Sebagai pelajar bakal menginjak ke tahun akhir dan berperang dengan Final Year Project memang tak boleh nak lari dari semua ni. Tsk tsk (ayat pasrah lagi redha). Lagi 2 hari nak Final Exam. Doakan Yana yer kawan-kawan :-)

Dikesempatan nak hari raya nanti (padahal puasa lagi sebulan), Yana ada jual tudung kesukaan manusia dari dulu sampai sekarang. Nah, restock balik bawal plain sebab ramai sangat tanya nak borong bawal plain, sampai beratus-ratus helai nak borong. Tapi malangnya dah lama Yana tak jual tau. Ruginyaaaaaaaa rasa tau. Takpelah :-) Kali ni lebih murah yer, cuci mata dulu dengan setiap warna tudung, kalau penyakit sawan tak boleh tengok tudung dah datang, jemputlah beli semua. Aher aher aher................











Promosi sempena hari raya, dapatkan bawal plain hanyaaaaa....
1-10 helai (RM6 shj sehelai)
11-20 helai (RM5.50 shj sehelai)
20 helai keatas (RM5 shj sehelai)

Promosi berjalan sehingga raya tahun 2013 sahaja yer. Bukan 2014 tau. Kang ada yang salah order tahun depan. Tak dapat nak nolong T.T

Selain tu, Yana ada jual produk-produk kecantikan masa kini. Yang orang duk post setiap saat dalam facebook, twitter, instagram semua tu. Nak harga best boleh beli dengan Yana je tau. Paling penting semua produk ni adalah ORIGINAL. Pastikan yang Ori! Dan... dapatkan banyak free gift atas setiap pembelian!


MAIXARA SLIM LOOK LOTION 250ML
** FREE 6 KEPING SLIMMING DETOX FOOT PATCH+FREE POSTAGE
 RM89 SHJ


1 JAR AURAWHITE 900000MG
** FREE 3D MASK+FREE SHAKER+FREE 4 SHISEIDO MASK+FREE 2 EYE MASK+FREE POSTAGE
 RM140/ 150


MCS + HA 
** FREE 4 SHISEIDO MASK+FREE 2 COLLAGEN EYE MASK
RM105/ 110

                                   
 
 AURASLIM SHAKE 900GM
** FREE SHAKER+FREE 3 SHISEIDO MASK+FREE 3 COLLAGEN EYE MASK
Harga sebenar rm180
Harga promosi rm160/ 170 

     

AURASLIM + MAIXARA SLIM LOOK LOTION
** FREE SHAKER+FREE 3 SHISEIDO MASK+FREE 3 EYE MASK+FREE POSTAGE
Rm 230/ 235


AURAWHITE + MCS 
** FREE SHAKER+FREE 3D MASK+FREE 3 SHISEIDO MASK+FREE 3 EYE MASK+FREE POSTAGE
JUAL : 240/ 250


BEDAK TATE BY DEA
BEDAK SEJUK+FOUNDATION,RAHSIA KECANTIKAN NORA DANISH
RM40 SHJ

EMILAY WHITENING
PRODUK SETANDING BEAUTYSKIN
RM70 SHJ

Mana-mana yang kurang jelas boleh tengok dekat page/twitter/instagram Yana yer. Lepastu kalao nak order boleh PM Yana di facebook. Nak whatsapp boleh, tapi kena PM dulu lah yer. So, Happy Shopping! :-)









Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

Berry Horan said...

Nak order macam mana ? Hmmm.. Malasnya nk bukak fb.hehe

Eid Pattinson said...

nak order macam mana?

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)