Jun 19, 2013

Berakhir sudah.




Assalamualaikum.

Rasa lega teramat amat amat bila semua assignments, kuiz, test, final dah berakhir semester ni. Kejap je masa berlalu, dah habis Tahun 3 degree. InshaAllah ada satu semester lagi dan kemudiannya praktikal. Lepastu grad. Homaii seriously? Bukan senang tahu nak harungi semua ni.

Semalam (selasa 18 Jun) last paper untuk final exam. Rasa lega dia jangan cakap ah. Biar takboleh jawab pun, tsk tsk adeh T______T. Dah boleh kemas barang packing baju, rest untuk sementara waktu. Okay kali ni dah takboleh bermaharajalela goyang kaki pinggul dekat rumah selama 3 bulan. Sebab 1 Julai nanti nak kena check in balik untuk stay sini buat PSM2. Ni projek untuk budak final year lah kalau siapa-siapa yang tak tahu tu. Berat hati limpa paru-paru rasanya dapat honeymoon kejap je kali ni. Takpelah, demi masa depan rela kuredahi. Aiseh kemain.

Lepasni ada masa terluang bolehlah update blog. Kalau ada masa terluang. Kalau ye. Hehehe. Dah start cuti ni 24/7 hadap laptop layan movie sampai lebam biji mata. Lepastu fefeeling jiwang karat layan SSID. Kenapa sweet handsome sangat Izzue Islam ni (biar laki orang pun) Mwahahaha. Nak jugak sweet cenggitu (feeling gedik) Eeee T________T Hek eleh tapi berani jamin la girls dekat luar tu ramai syok dekat Izzue sebab sweet jugak kan? :b


................(takde idea nak taip dah)....................(feeling sad).................


Akhir kata. Makin lega sekarang ni sebab dah habis exam, dapat update blog, sekali dengan merepek taktahu kebenda dah. Lepasni setiap sorang kena bagi idea untuk Yana merepek apa dalam blog next entry tau. Kbye.

(makin hari makin terlebih isipadu pipi -.-")


p/s: Saya dah tak ambil order tudung bawal ye.







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

Shazwani Ramly said...

bestnyaaa dah habis paper. wani 27/6 baru last paper -.- now tgh gap 2 mggu.

hana hadi said...

lepas habis segala benda ni selalu p celebrate dengan kawan. p makan besar dan p pantai waktu malam.

NurainSuperr said...

comelnyaa gambar dia ^^

Nur Ainin Sofia said...

Harap dapat blogwalking ke blog saya. Undi saya untuk http://missdaisukiaki.blogspot.com/2013/06/akukau-dan-dgwwwow.html

Nadya Shafeqa ツ said...

lega kann?hehehe

izzue Islam memang sweet sangat...
sweet sangat dieorang dlm SSID

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)