Jun 16, 2013

Giveaway Silent Confessions





Syarat-syarat penyertaan:

1) Buat entri bertajuk "Giveaway Silent Confessions", copy & paste gambar di atas dan linkkan ke entri ini.
2) Hantar link entri anda di ruangan komen post ini sebelum 19 July 2013, pukul 11:59pm.

Senang, kan? :)

Nota kaki 1: Follow blog, like Fanpage, follow Twitter segala benda itu tidak perlu. Kalau rasa nak buat, dipersilakan. Kalau tak, tak kisah pun :)

Nota kaki 2: Minta tolong jasa baik para pembaca untuk mendoakan agar segala persiapan dan persediaan berjalan dengan lancar, dan semoga aku selamat tiba di USA pada Ogos 18, 2013 nanti untuk memulakan kehidupan sebagai seorang pelajar universiti, insyaAllah.

Hadiah pemenang:

1 x Hadiah misteri (jeng jeng jeng...)
1 x Patung koala/kangaroo dari Australia
2 x Keychain Australia & bookmark
2 x Review blog


Jom Join ramai-ramai!




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

1 comment:

Syaza Nazura said...

Assalamualaikum :)
Thanks for joining. Good luck <3
p/s. Sorry lambat :3

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)