Apr 29, 2013

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com



Assalamualaikum <3.

Dah lama tak join mana- mana segmen oleh blogger. Daripada biar blog kesepian keseorangan, baik join segmen kan. Hidup jugak blog ni dua tiga saat. Eheh...



Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

Mia Liana said...

Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

Nao Mei said...

Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

#ciksuzlin said...

Lin datang sini dari segmen yang sama~

http://suzlinazreena.blogspot.com

Salam perkenalan ^_^

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)