Apr 20, 2013

Jom Shopping!


Assalamualaikum <3.

Kat sini ramai ke kaki online shopping? Yang sawan tatkala melihat baju dan tudung cantik dijual dengan murah? Lepasni jemput ramai-ramai serbu Easy Boutique untuk merealisasikan impian korang, cewah kemain ayat. Sejak dua menjak ni, peplum dah jadi kegilaan ramai kan. Dari yang kecik sampai ke yang dah tua turut ikut peredaran masa menggayakan peplum.


Di Easy Boutique korang boleh dapatkan chiffon peplum dengan hanya RM 40 sahaja. Ni harga promo tau. Pelbagai warna ada, hitam, biru, mustard, orange, pink, dan jugak turquoise. Kalau pakai confirm nampak menawan (: 

Di Easy Boutique juga turut menjual pelbagai jenis corak Tudung Bawal Paisley. Contohnya korang boleh tengok corak dekat bawah ni. Harga hanya RM20 sahaja tau.

 
 
 

Untuk keterangan lanjut bolehlah melawat page Easy Boutique sendiri tau. Sebarang tempahan boleh emelkan di "easymudah51@yahoo.com". Promo ni sampai 24 April sahaja tau. 25 April dah start pos barang. Happy shopping! (:






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)