Mar 29, 2013

Pemenang Giveaway.



Assalamualaikum <3.

Maaf lambat 4 hari umumkan pemenang giveaway tempoh hari. Hari ni baru dapat update blog sebab dah setelkan proposal final year project siang tadi. Bukan senang nak buka blog. T__T. Dan pemenang yang bertuah untuk Free Dress Giveaway kali ni adelah................................*drumroll*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


2 dresses from Sheera Aya Shop
http://thesitesaya.blogspot.com/2013/02/free-dress-giveaway-by-yana.html  (blog)
https://twitter.com/IzzatiShaidi  (twitter)

Tudung Bawal from Trendy Collection
http://syaheerayusof.blogspot.com/2013/02/free-dress-giveaway-by-yana.html

5 blog terpilih untuk direview entry akan datang
-http://ohthrillers.blogspot.com/2013/02/free-dress-giveaway-by-yana.html
-http://sicomotizati.blogspot.com/2013/02/free-giveaway-by-yana.html
-http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/02/free-giveaway-by-yana.html
-http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/02/free-giveaway-by-yana.html
-http://iekazalikhams.blogspot.com/2013/02/free-giveaway-by-yana.html


Tahniah bagi yang menang! (:
Siape yang menang dress tu boleh tuntut hadiah di Sheera Aya Shop ye.
Siape yang menang tudung bawal pula boleh tuntut hadiah di Trendy Collection.







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

8 comments:

Meyra John said...

Hai. :) #SelaluLalu

ANa Ahmad said...

Tahniah :)

Syuhada Salleh said...

thniah kpd pemenang.

NURUL IZZATI said...

Eh,baru perasan. saya menang review blog jugak . alhamdulillah . dress dpt review pon dpt . thanks kak yana .

Ieka Zalikha said...
This comment has been removed by the author.
Ieka Zalikha said...

thanks dear...menang blog review..yeayyeay!

Sakinah said...

tak de rezeki. hahaha BTW congrats kpd semua pemenang :*

EIQA said...

ya allah,,iqa ingat iqa tak dapat menang apa-apa pun,,rupanya dapat diriview blog,,,maaf ye tak tahu pun menang,,ngeeee,,tq kak yana,,sila lah ke blog hampeh iqa tu tau,hehehee

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)