Mar 8, 2013

Berjimba



Assalamualaikum <3 <3 <3


Disertakan 3 ketul love belakang salam tanda rindu buat kalian semua. Gitu. Long time no see. Konon busy dengan study padahal tak seindah khabar pun. Ada jugak masa untuk melepaknya. Haruslah bagi seorang student berperangai sedemikian. Hehe. Bersiap-siap lepas maghrib dengan blouse warna peach berpolkadot kecik cinonet serta tudung bawal warna warni warnu dengan niat dihati berjimba lantas makan pizza. Sedap gila kau tahu. Mata agak lebam mungkin banyak tido barangkali. Hahaha -____-"


Beli 3 pizza tahu, bolehlah masing-masing makan sampai buncit. Dengan rasa tak bersalah, ambil cawan dari kepsi lantas tadah sos dekat mekdi dan melepak makan di pondok luar mekdi tanpa segan silu. Nasib baik kepsi dan mekdi bersebelahan dekat Teluk Cempedak tu. Aiseh.


Sempat lagi tangkap gambar seketul dua tanda ingatan di sanubari. Terliur pula rasanya tengok pizza dalam gambar ni tahu. Muka nak cover aje bila bergambar, kalau tang makan tak hingat dunia angin lintang semua.


Sempena birthday Kak Peje malam tu, dapatlah merasa sekeping dua pizza buat alas perut dimalam hari. Tak sah kalau tak berjalan-jalan cuci mata dekat gerai di Teluk Cempedak tu. Nak cari kasut baju cantik-cantik dan murah, bolehlah beli-belah dekat sini. Jimat pun jimat.


Gambar blur secara tak sengaja. Semacam kreatif jugak rasanya. Tiba-tiba nampak lawa semacam. Silakan teka dimana daku. Klu : Ada dalam gambar. Lolz


Sempat lagi mintak adik abang yang lalu tepi jalan tolong ambilkan gambar. Malu jugak seposen dua kalau nak ingatkan balik. Haha. Mane-mane pon boleh. Nampak gemuk pulak daku dalam gambar ni. Padahal takpon. Cis cis -___- ilusi semata-mata


Rawwrrrr. Ni akak-akak kami. Hehehe


Last but not least, from us. Adik-adik. Haha adik ah sangat. By the way, happy birthday to Kak Peje. May Allah bless you always.







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

13 comments:

ezyra daniel said...

sedap nye tgk korg makan pizza lme tak mkn niehh....mintak skit leh haha

rapidbumi said...

yang tudung biru tu comey arr...

Shazwani Ramly said...

seronok lah blh mkn sesama. jealous.

ANa Ahmad said...

hehe nape mata macam ?? erkk xpe..maybe letih kot..hehe :D

yqnq ellyana said...

@ezyra daniel hehe bukan ke ade promosi sekarang? cpt2 beli tau

yqnq ellyana said...

@rapidbumi ohhh hee

yqnq ellyana said...

@Shazwani Ramly makan dgn kwn2 mmg best

yqnq ellyana said...

@ANa Ahmad mcm ape? panda? sampai atiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

! Arjunakirana ! said...

banyaknye.. habis ke?

Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

yqnq ellyana said...

@! Arjunakirana ! mestilah habis. hehe

yqnq ellyana said...

@Meyra John okei (:

rapidbumi said...

@rapidbumi
baru perasan yg pakai cardigan hijau tu pun comeyyy gak...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)