Jun 8, 2012

Sebelum pergi...





Assalamualaikum
...........................................................................................


Eh kenapa muka saya nampak pelik? Ahh lantak,hati tengah berbunga gembira tidak mampu kata apa-apa. Tahu tak saya dah habis paper untuk Final? Tahu tak betapa gembiranya saya sebab hilang beban selama 4 hari pulun 1 paper setiap hari. Ya Allah..gembira betul. Hari ni saya dah nak tinggalkan UMP untuk cuti semester,korang yang belum habis paper lagi sila jelesh dengan tahap selaju 673878297 km per jam! 


Lepas ni mesti dah rindu kawan-kawan dekat rumah. Rindu dekat DIA. Rindu dekat semua lah senang cerita. Ehh dah macam taknak balik UMP dengar lagak ayat camni kan. Hewhew. -__-" niat dihati nak sangat update blog setiap hari macam dulu-dulu. Tapi tengok keadaan lah. Bimbang duduk rumah busy makan ke,busy ternak anak berudu ke,busy panjat pokok ke. Ermm ermm. Susah susah.

Tengok gambar dekat atas, rindu berphotoshoot dengan senior. Cehh kau an Yana,hurmm -__-" (iklan colgate kejap!)



Hey hey ape nak buat cuti 3 bulan dekat rumah nieh. Kalao ada orang bawak bercuti ke Korea kan best. Berangan tahap langit ketujuh. Entah bila sampai sana pun tak tahu.Kawan-kawan yang dah start cuti nanti jangan lupa contact saya.Kata nak buat reunion.Ohh best gilaaa.

Ini entry merepek.Dah la baca,sebab saya rasa bosan bila baca dari awal entry hingga akhir.Cehh,mohon simpati.Kepada bebudak universiti,selamat bercuti ya walaupun Final korang lambat dari saya,kelak cuti jugak. *muka berlagak* Kepada kawan-kawan,semester depan jumpa lagi InsyaAllah jika dipanjangkan umur. Kepada Faiz, I will mish u sooonnnnn.Thanks spent masa semalam hingga pagi.Teman saya makan Mc'D,teman tengok Snow White dekat wayang.Trololololol.Dah la,saya malu nak buat pengakuan dari hati ke hati ni sebenarnya.Yang penting rindu semua semua.

Akhir kata.Siap sedia tunggu result Final.Hihihihi.Gabra je kan bila sebut pasal result.Hekelehh.Oke guys selamat bercuti semua,especially budak-budak UMP okeh. :)

Salam sayang untuk semua
-Yana-




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

Nyamuk Terbang said...

kiter dh nk hbs cuti dh

cik nara omey said...

camat bercuti !

cik nAdyYa ツ said...

alahaii..
comelnye die
=)

Ayu Iman said...

comey gmbr photoshoot tue..k la selamat bercuti ya..klo rase borink jejalan kt johor nie=D

Hendri Widananto said...

Cntx fotona, follow Q ea girl!

Saya Disini said...

cntik

Nurulee said...

Comel sis. Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

c-ma said...

untung lerr da hbes final..hehe..jom, nnti jumpe =)

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk :D

MimieRara said...

Untunglaa habis paper awal, untungla boleh balik awal. Untunglaaaa

~MiZz Atie ZieYa~ said...

happy holiday

nadia said...

rajin2kanlah diri update blog cuti nanti..hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam yana.baru perasan muka yana ade iras2 my future sis in law..kebetulan kot.tihihi~ btw, HB tau..moga pjg umur, dilimpahkan rezki.amin.. =)

ain vanilla said...

comelnya lah wajah baru blog akk . ^^ suka2

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)