Jun 3, 2012

Pemenang Random Giveaway by Yana





Assalamualaikum

.................................................................................

Dah tak sabar nak tahu para pemenang giveaway kali ni? Oke taknak berlengah lagi. Straight to the point yaa..Check link kot-kot anda pemenang yang bertuah tu *peace*


(cincin vintage+necklace)

http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana.html

(necklace)

http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana.html

(tudung jojet+keychain)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana.html

http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana.html

http://pleasesaygoodbye.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana.html

TOP REFERRAL:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
(dress)

http://izyanstory.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana.html


Kepada yang tidak menang jangan berputus asa yaa. Dan kepada yang menang cepat-cepat hantar nama, alamat, no telefon dan hadiah yang dimenangi kepada saya. Boleh inbox difacebook saya disini <KLIK>. Terima kasih meriahkan lagi suasana giveaway kali ni. Terima kasih sangat-sangat.




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

Faqihah Husni said...

Alaa... Tak de rezeki :(

Princess Syazliyana said...

tahniah pemenang :') huhuhuhu .

Salma Salsabilla said...

Belum jadi pemenang :'(
Congratulations pemenang!

Hafizin Jamil said...

tak de giveaway yang hadiahnya utk lelaki ke??haha

fiQRa said...

alhmdulillah, terima kasih yana ;)

Wawa Rosli said...

alaaa....xmenangla...takpe2..lau buat lagi, tag wawa tau!!

fatin adawiah said...

thniah smue =)

http://kisahdongengfatinadawiah.blogspot.com/2012/06/mau-sihatjoinla-herbalife.html

Cik Mizah said...

xdak rezeki =)

*NurSyahieraDahhari* said...

tahniah pade yang menang :)

Gumiho Princess said...

ala xmng...
anyway congrates to all winners...

AmirahSyafiqah ♥ said...

tahniah kepada pemenang

Si Matatajam said...

Tak da rezeki:-(.. Tahniah pada yg menang..

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)