Jul 4, 2014

KARNIVAL TERATAK GLAM RAYA




Assalamualaikum chu ols

Tak sabar rasanya tengok macam macam event sempena nak raya ni, aiceh. Yang latest jangan buat buat tak tahu pulak ada Karnival Teratak Glam Raya 2014 dengan para artis dan butik butik terkenal di Stadium tertutup Melawati, Shah Alam 5 & 6 Julai ni. Eh Sabtu & Ahad minggu ni kan? I mean esok & lusa oke hehe. Bab bab event tiap kali hujung minggu ni memang aku uptodate sikit. Haha. Jom ramai ramai kita serbu dekat stadium tertutup ni memandangkan banyak jual beli bakal berlangsung dekat sana. Teringat pulak masa VendourFestival haritu. Pukul 10 pagi bukak, pukul 10.30 pagi aku dah terpacak depan stadium sambil kipas kipas sebab panas dan sesak. Haha. Eh awal gila kan aku pergi? Lagipun rumah aku stay sekarang ni dekat je, dalam 10-15 minit camtu je. Mana tak awal :p


Kalao nak tahu lebih lanjut baca jelah entry Keknis dekat SINI ye. Mesti ramai dah tahu kan. Dekat instgram pon kebanyakan artis & butik butik yang join karnival ni pulun duk promote tiap tiap hari. Nanti bawak duit banyak banyak oke sebab mesti nak beli baju ke ape ke untuk raya nanti. Shopping sakan uih. See you there! Bye (: (bajet macam aku lak nak pergi jual jual dekat sane haha :p )






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

5 comments:

Khalid Kyle said...

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ?ˆ?)

Montana said...

saja singgah mai sini dari bog Mia

yqnq ellyana said...

@Khalid Kyle okey I will

yqnq ellyana said...

@Montana terime kasih singgah sini

aRz MoHa said...

dok utara tak dapat la nak join. jauh

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)