Jul 3, 2014

GIVEAWAY DUIT RAYA GEMPAK 2014 BY AINAA ROSEBERRY






Assalamualaikum

Dah lama yana tak join mana mana giveaway tau. Sebab nak raya nanti ramai blogger anjurkan giveaway, mana tahu ada rezeki dapat duit raya tahun ni kan. Aamin. Hehe. Jom join giveaway duit raya gempak 2014!

Click Banner Untuk Join!

GIVEAWAY DUIT RAYA GEMPAK 2014 | AINAA ROSEBERRY | Giveaway ini dianjurkan oleh Ainaa Roseberry dengan kerjasama Mawar Khayalan dan  Fero Music. Malah juga di sponsor oleh beberapa blogger yang terkemuka seperti:














Giveaway ini akan berlangsung dari 2 Julai 2014(Rabu) hingga 20 Julai 2014(Ahad). Pemenang akan diumumkan 3 hari selepas GA ini tamat iaitu pada 23 Julai 2014.






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

Syahidah Fadilah said...

Good luck yer.. Selamat Menyambut Ramadhan..
http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/giveaway-duit-raya-gempak-2014-by-ainaa.html
Jemput singgah :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Yeayyy!!! terima kasih ye sebab sudi join serta support GA pertama ena.

Semoga berjaya ye.. All the best!

Mia Liana said...

good luck ya...

p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

Cikgu Norazimah said...

Salam Ramadhan..datang dr segmen yg sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/giveaway-duit-raya-gempak-2014-by-ainaa.html

Inlove -wanda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat berpuasa , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/giveaway-duit-raya-gempak-2014-by-ainaa.html(20/7)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html (22/7)

white lily said...

singgah melawat... goodluck ^___^

[ http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/giveaway-duit-raya-gempak-2014-by-ainaa.html ]

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)