Oct 11, 2013

SALES! Long Wide Shawl




Assalamualaikum.

Since ramai yang suka sangat dengan wide shawl sekarang ni kan, dan boleh dikatakan trend la sekarang ni. Dekat sini yana tampilkan 10 design wide shawl yang cantik cantik untuk muslimah dekat luar sana. Wide shawl ni sangat lebar & panjang. Bagi mereka yg bertudung labuh pun sesuai kalau nak pakai. Sangat sangat sesuai. Tapi dalam gambar dekat bawah ni yana just belit biasa biasa saja, tak bagi nampak labuh sesangat. Just nice. Gitu. Siapa yang nak boleh PM/ whatsapp je terus di 019 9279719 okay? About harga, harga sebenar RM30 ye kalau tengok dkt lain jual. So ada buat sedikit promosi dapat harga RM24 sahaja sehelai. Berbaloi tak?

Apa yg best tentang tudung ni?
-kain yang lembut, tak panas bila pakai
-mudah bentuk dkt bahagian muka
-lebar & panjang. Boleh tutup dkt bahagian2 yg patut ditutup tu
-murah & harga berbaloi baloi :')












p/s: model dkt atas ni tak reti posing sangat. Haha. Tengok tudung sudah laa, tak payah tengok benda lain T.T hihi

Berminat nak beli? Boleh pm laju laju dekat facebook yana okey (KLIK) ataupun text/whatsapp je terus di 0199279719. Jangan malu jangan segan. Semua ready stock :')







Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

Eimma Esmail said...

cantik!

Delimasari said...

cantik tp akak xpandai nak pakai - xjadi222 nanti

Cik Mun said...

cantik :)

tenku butang said...

check sini anada tersenarai tak?
http://www.jiwarosak.com/pemenang-giveaway-saya-sayang-malaysia/

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)