Aug 31, 2010

NEW HOBBY?

halloo..kite bertemu lagi ye dalam rancangan gosip-gosip bersama MISS YANA!ahaha..pehal lak ngn aku nih,,kepale dah naek biol+pening kowt,,akibat banyak sangat study..wakaka..nope!nope!adew sumtinx yana nak ceriter kt kowang niyh.....jom3..

eheh..yeahh!!akhirnye saye da dapat taw pew hobi terbaru saye!ahaahaa..cubew teke..nah!bagi hints

cket.."shopping complex+VERNS+town"..hoho...dah2..dah 3 hints tue..takkan taley teke kot..hik3..actually

(cewah,sepeking la pulak aku nih..),,my new hobby is kumpul WEDGES+HEELS..yeah!i love it..sebab ape

saye suke wedges dan heels??sebab WEDGES+HEELS itu cantik sangat-sangat pada pandangan mate saye

laa..nice one..colourful..dan..yang lebih penting ialah dengan memakai WEDGES+HEELS niy,,saye akan

lebih kelihatan TINGGI!ahaha..saye sedar saye rendah,tapi tak de lah rendah sangat pown(cewah..cover-

cover cket..haha)..


until now(cewah..sepeking lagi nampaknyew..hehe)..saye adew banyak koleksi WEDGES+HEELS

taw..tapi simpan kat rumah laa yang banyak nyew..pakai biler nak hang-out ngan kengkawan..pegi

kenduri..date..(date?ngan capew ek?kantoiiiii..)dan macam-macam lagi laa..banyak sangat..letih nak list

sumew,,hehe,,


mostly WEDGES+HEELS saye berwarne hitam dan putih..sebab??kalao pakai WEDGES+HEELS warne-

warne tersebot..nampak more glamour..(yer-yer orr jew akoo nih)..dan kaki nampak lebih seksi laa..tinggi

camtu kan..walao hakikatnyew tak camtu pown..eheh =p ...


kedai kasut pilihan saye adalah VERNS!waahh..dengar namew pown dah macam mahal kan..tapi ekot atas

pattern laa..WEDGES termahal yang pernah saye pakai berharge RM89..tue pown lepas diskaun..eheh..nak

beli jugak walaopon tahu WEDGES tue mahal..niy gara-gara nak pakai untuk pergi annual dinner ngan

students fakulti kat Gambang Resort baru-baru niey..warne hitam..banyak tali..cantik sangat-sangat..tercantik

kat kedai VERNS tue..papew pown saye puas aty pakai WEDGES tinggi hampir 4 inci tue..hehe..

disebabkan saye giler WEDGES+HEELS..for sure la saye taw brand-brand yang meletop kat pasaran

kini..memang meletop dan terbaek punyer..HEELS yang cantik dilihat biler si pemakainye berani bergaye

dengan ketinggian yang melampau(haha..mengarot jew ayat akoo nih..ntah papew)..erm..actually HEELS

kebiasaannya setinggi 3-3.75..4-4.75..5 above..haa..kowang bayang la tinggi mane tuh..lu pikirlah sendiri!

Antara brand yang menjadi pilhan ialah
*baby phat                               *Carlos by Carlos Santana
*badgley mischka                     *Diba
*BCBG                                    *Dolce Vita
*bebe shoes                             *Dollhouse
*bronx                                      *Dereon
dan banyak lagi..........................................................









Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

sYaKiRsYaHid said...

wahh tingginya kasut 2....
xtekehel k kaki kamoo 2?
hik3

yqnq ellyana said...

haha,,first tyme pkai mmg melecet kaki saye..
lame2 da terbiasew daa =)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)