Feb 21, 2013

Paling hangat Abad Kini



Assalamualaikum semua <3

Kalau tengok gambar dekat atas ni mesti sangat familiar kan di abad kini. Semua orang nak cantik, makan vitamin c sebotol sehari. Kalau macamtu cari nahas masuk kubur cepat lah kan. x___x. Apa yang best kali ni  korang semua boleh dapatkan produk-produk di atas dari saya. Ye, dari saya dan nikmati harga yang sangat best tulus murni khas untuk korang semua. Aiceh ayat. Disini ada 5 produk yang paling hot selling lah kiranya. Belum cuba belum tahu (:

(Felinna Inchloss Lotion)

(Treena VCOA)

(Felinna Vitamin c+Collagen)
 
(Adha Skincare)

(Maixara c-sential 10000mg)

Tentang harga? Boleh PM saya di facebook ataupun page ye. Nanti saya akan bagi senarai harga dan no untuk whatsapp. Jangan tunggu lama-lama, PM me now ya! (:

Facebook : KLIK
Page: KLIK


(sila tekan button LIKE dan SHARE ye (: tq)






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

Shazwani Ramly said...

wahh kak yana semangat.

ria said...

produk a-dha dgn fellina jual berapa?

yqnq ellyana said...

@Shazwani Ramly hehehe haruslah semangat! :D

yqnq ellyana said...

@riaPM me yaa

♥WanieyZuki♥ said...

nak tanya vitamin-c tu kalau untuk remaja yang bawah 18 boleh ambik tak?

NurainSuperr said...

macam menarik :)

Meyra John said...

Mari join sini dear. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

Thanks a lot dear. ;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)