Jan 1, 2013

Diary 2012.



Assalamualaikum.

Sesungguhnya banyak perkara manis pahit masam masin tawar terjadi sepanjang tahun 2012. Yang manis kenang-kenangkan dan yang pahit dibuang-buangkan. Kalau nak diceritakan, 10 entry rasanya belum tentu habis lagi. Dan ni lah antara pengalaman yang masih segar dalam ingatan hingga detik tika saat jam ini.

Majlis berbuka puasa anak-anak Terengganu(pelajar ipta seluruh malaysia) bersama Menteri besar. 

Habiskan masa bersama keluarga tersayang. I miss you all right now. Seriously. Jom baca kisah kitorang picnic! Best sangat (: Klik SINI tau.

Hari raya hari mulia! Merah baju tahun ni. Baca SINI kalau nak tahu.

(Sambungan cerita dari gambar diatas)...Bukan saya kahwin. Tapi sepupu saya kahwin. Tema merah hitam putih. Banyak pulak kombinasi warna kan? hehehe.. Nak tau selanjutnya? Jom lah baca dekat SINI.

Lepas sorang, sorang sepupu kahwin. Tinggallah dahku anak dara belum disuntik oleh lebah. Eh ayat buatan manusia je tu. Ciptaan sendiri. Entry masih dalam draft, lupa dipublishkan. Maaf :/

Hidup sebagai pelajar, kawan-kawanlah yang jadi penyerinya. Tanpa kawan mungkin kita terkapai-kapai keseorangan. Betul tak? Kami berjayets. ehehe. Jom baca. Klik SINI.

Menyibukkan diri di majlis konvokesyen baru-baru ini. Teruja tengok senior konvo. InshaAllah, 2014 nanti giliran saya pula untuk pakai jubah berserta segulung ijazah (:

Picnic bersama bebudak kelas yang sporting semuanya. Alhamdulillah berjalan lancar seperti yang dirancangkan. Seronok berbbq, seronok mandi sungai. Nak tahu kitorang mandi manda dekat mana? Kenalah baca entry yang SINI.

Cantikkan kami? Haruslah puji diri sendiri demi kebahagiaan diri sendiri, nusa dan bangsa. Hahaha. Ni semasa dinner untuk kelab Permata. Jom cuci mata dekat SINI.

Dah tengok movie romantic ni? Of course lah Twilight movie kecintaan hati dulu hingga kini. Hari kedua ditayangkan dekat pawagam, terus kitorang terjah tahu. Hehehe. Jom cekidaut SINI.

Lawatan ke KLCC sempena program BioMalaysia. Err BioMalaysia kalau tak silap. Eh lupa lah .___. Haha. Tengok pamerannya kejap. Merayap ke tempat lain je sebenarnya ni. Baru tahu gojes tak gojes we alls. Buang jaket, mekap sikit. Tangkap gambar sana-sini. Haha lawak laa..

Program U Harapan. Best program ni. Silakan baca diSINI.

Cakk Aaaa.. Comel tak kami? Warna warni warnu gitu semasa dinner Fakulti. Jangan malu lagi segan untuk baca kisah selanjutnya di SINI tau (:

Dan akhir sekali, hang out bersama 2 orang roomates yang cantik ni semasa study week minggu lepas. Kami lepak bersama, berkongsi cerita. Best sangat. Even baru sem ni kenal, tapi rasa dah macam kenal lama. Dua orang tua setahun dua je dari saya tapi macam sebaya je. Ehh nanti perasan lah tu kak Yana dan kak Fara. Hehehe.

Banyak lagi yang nak diceritakan sebenarnya. Banyak sangat cerita nak dikongsikan bersama. Kalau kita borak depan-depan, mesti lagi best kan? Tutup buku lama, buka buku baru. Goodbye 2012. And welcome 2013. Happy new year everyone! xoxo




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

15 comments:

Shazwani Ramly said...

banyak benda yg jadi masa 2012 kan kak yana :)

semoga terus sukses dan cpt cpt dptkan segulung ijazah. heee. kak yana cantik. :D

yqnq ellyana said...

@Shazwani Ramly inshaAllah (:

Nadya Bubble said...

Kenangan :)

Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Hanif Idrus said...

Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

yqnq ellyana said...

@Nadya Bubble wah macam menarik :D

yqnq ellyana said...

@Hanif Idrus me too

the tempo of life said...

hepi new year. smga jadi muslimah solehah :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kenangan 2012 erk...

yqnq ellyana said...

@the tempo of life insyaAllah (:

yqnq ellyana said...

@Leeza dayasari [santai leeza] yep

Yanie Andierah said...

Yanie follow sini , kalau tak keberatan jum follow saya juga :)

Atiqah Wadiah said...

kisah2 2012 lah ni eh?hehe..happy new year..hope x lambat lg utk wish :D

Zuraidah Butang said...

wah byk kisah 2012..hehe selamat tahun baru k..:)

combi said...

2012 give us lots of memories :)

apek poyo said...

kenangan dalam ingatan ..tu dulu...skrg dah simpan dalam blog.huhuhu..
buka buku baru plak...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)